zaterdag 5 juli 2014

Top 10 films voor een regenachtige zomermiddag

Wat te doen op een regenachtige middag in de zomervakantie? Lekker een filmpje kijken natuurlijk! Zet wat thee voor jezelf, pak er wat lekkers te eten bij en ga languit op de bank liggen. En draaien maar. Hier is een top 10 van films die je misschien nog niet gezien hebt, maar wel leuk zal vinden.


Soulsurfer (2011, drama)

Soul surfer vertelt het waargebeurde verhaal van de jonge Bethany Hamilton die tijdens het surfen haar arm verliest bij de aanval van een haai. Dit weerhoudt haar echter niet van surfen, want tegen alle verwachtingen in pakt ze de draad weer op. Heel inspirerend!

Something borrowed (2011, drama/romantiek)

Dit is een typische romantische dramafilm, maar wel een leuke! Haar hele leven heeft Rachel nooit echt aan zichzelf gedacht, waardoor ze in de schaduw van anderen leeft. Een vriend schudt haar wakker en vanaf dat moment besluit ze het heft in eigen handen te nemen.

And soon the darkness (2010, thriller)

De twee vriendinnen Ellie en Stephanie zijn op fietsvakantie in Argentini├ź. Ze hebben een fantastische tijd totdat ze elkaar uit het oog verliezen… And soon the darkness is een spannende film met onverwachte wendingen.A perfect getaway (2009, thriller)

Nadat ze getrouwd zijn besluiten Cydney en Cliff op huwelijksreis naar Hawaï te gaan. Ze genieten volop totdat ze erachter komen dat er in het gebied waar ze rondreizen kortgeleden een pasgetrouwd stel is vermoord. Wie kunnen ze nu nog vertrouwen?
The Change-up (2011, komedie)

De vrienden Dave en Mitch dromen allebei van elkaars leven, maar als ze na een avondje stappen daadwerkelijk wakker worden in elkaars lichaam, verlangen zij steeds meer naar hun eigen leventje.


Warm Bodies (2013, romantiek/horror)

R. is samen met zijn mede-zombies slachtoffer van een plaag die over de stad heerst. Hij is echter anders dan de rest en krijgt steeds meer menselijke gevoelens. Warm bodies kan soms een beetje overdreven zijn, maar is daarintegen wel vernieuwend. Er wordt gekeken vanuit het perspectief van een zombie in plaats van de ‘gewone’ mens. Daarnaast zitten er ook een aantal hilarische momenten tussen!

The perks of being a wallflower (2012, drama/romantiek)

Charlie is een onopvallende scholier zonder vrienden, een echte muurbloem. Totdat hij op wordt genomen in een vriendengroep met soortgelijken.That awkward moment (2014, komedie/romantiek)

Drie vrijgezelle vrienden sluiten een pact om zoveel mogelijke te genieten van hun single leven nu het nog kan. Alle drie vinden ze echter snel een geliefde, maar zetten dat op spel omdat zij hun pact niet willen verbreken.


Burlesque (2010, drama/muziek)

Dit is weer zo’n typische, maar ozo leuke kippenvel-film! Zangeres Ali (Christina Aquilera) besluit haar kleine stadje te verlaten voor Los Angeles en na de zoveelste auditie gaat ze werken als serveerster in The Burlesque Lounge. Dit doet ze echter niet voor lang, want haar grote ambitie ligt op het podium.

The Great Gatsby (2013, drama/romantiek)

Schrijver Nick Carraway verlaat het midwesten en verhuist naar New York city. Hij komt in de buurt van miljonair Jay Gatsby te wonen, waardoor hij in de wereld van obsessie, waanzin en tragedie wordt gezogen. The Great Gatsby rust op een enigszins apart verhaal, maar de stijl en overdaad aan luxe van de jaren 20 zijn waanzinnige prikkels voor het oog. Enjoy!


x Carlyn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten